KDZ. EREĞLİ'DE VEFAT EDENLER:

1- İskenderli Köyü Sakinlerinden Kübra, Zakire, Fatime, Zehra, Habibe, Emine, Ahmet, Mehmet ve Recep Güneş'in Anneleri; Merhum Hüseyin Güneş'inn Eşi Münevver GÜNEŞ Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bügün Öğle Namazına Mütakip İskenderli Köyü Camii'nde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından İskenderli Köyü Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

2- Durmuş Soykan ve İsmail Soykan’ın Babaları; Mükerrem Soykan’ın Eşi, Çatı Ustası Bolu Dörtdivanlı Zekai SOYKAN Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün  Kavaklık Camii'nde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Belen Yeni Mahalle Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

3- Akarca Mahallesi Sakinlerinden Nur Kaim’in Eşi; Alera Kaim’in Babası; Nurcan Erdem, Habibe Yavuz, Murat Yavuz ve Murat Gökmen’in Enişteleri; Merhum Eyüp Kaim, Muhammet Kaim, Meryem Kaim ile Haydar Kanburoğlu’nun Kardeşi, Alaattin KAİM Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün  Ortacamii'de Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Balı Mahallesi Gökme Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

4- Eski Emniyet Müdürü Merhum Şükrü Güvercin’in Kızı; Afyon Milletvekili Merhum Mustafa Akalın’ın Gelini; Merhum Orhan Akalın’ın Eşi; Mehmet ve Hakan Akalın’ın Anneleri; Gülden Akalın’ın Kayınvalidesi; Berra, Eren ve Mila Akalın'ın Babaannesi, Mediha Işıl AKALIN Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Bozhane Camii'nde Kılınacak İkindi Namazına Müteakip Kestaneci Mahallesi Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Olay67 ailesi ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi