KDZ. EREĞLİ'DE VEFAT EDENLER:

1- İlçemiz Esnaflarından, Hatip Sokak Sakinlerinden Merhum Recep Köse ve Merhume Melahat Köse’nin Oğlu, Huriye, Adnan, Kadir ve Zuhal Köse’nin Kardeşleri, Merhum İsmail Kanca ve Merhume Nafiye Kanca’nın Damatları, Çağdaş, Ceyda ve İlhan Köse’nin Babaları, Songül Kanca’nın Eşi, Murat KÖSE Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Hatip Camii'nde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

2- Gülüç Beldesi Merkez Mahallesi Sakinlerinden, Çilek Halk Otobüsü Esnaflarından, Merhume Havva ve Şevket Çakır’ın Oğlu, Yadigar Çakır’ın Eşi, Sebahat, Nezahat, Necdet ve Bülent Çakır’ın Abileri, İlkay, Nilay, Sevilay, Havagül Ve Ömercan Çakır’ın Babaları, Nevzat ÇAKIR Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Gülüç Merkez Camii'nde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Gülüç Belde Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Olay67 ailesi ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi