KDZ. EREĞLİ'DE VEFAT EDENLER:

1- Bağlık Mahallesi, Şehit Ayhan Demirci Sokak Sakinlerinden Merhum Muhammet Sevim, Merhum Baki Sevim ve Nazmiye Metin’in ablaları; Hatice Arda, Muhammet Çetin ve Yavuz Çetin’in anneleri; Merhum İsmail Çetin’in eşi Yaşar Çetin vefat etti.

Merhumenin Cenazesi İkindi Namazına Müteakip Yunuslu Köyü Avcılar Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı kılındıktan sonra Aile Mezarlığında toprağa verilecek.

2- Mehmet Akman, Recep Akman ve Selahattin Akman’ın babaları; Sinan, Ünal Akman, Uğur ve Onur Kasapoğlu’nun dedeleri; Mehmet Akman’ın oğlu Hüseyin Akman vefat etti.

Merhumun Cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Yaraşlı Yörük Mahallesi Mezarlığında toprağa verilecek.

3- Çaylıoğlu Kocalar Mahallesi Sakinlerinden Adem Bozkurt, Mustafa Bozkurt, Nazile Temel, Nazire Çakır ve Necmiye Denizhan’ın babaları; Gazi Hüseyin Bozkurt, Rabia Bozkurt, Polis Memuru Enes Bozkurt, Enbiya Bozkurt, Betül Beyazay, Ecrin Çakır’ın dedeleri; Merhume Yaşare Bozkurt’un eşi, Sigorta Hastanesinden emekli Hacı Hüseyin Bozkurt vefat etti.

Merhumun Cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Çaylıoğlu Kocalar Mahallesi Aile Mezarlığında toprağa verilecek.

Sahilde çalışmalar tam gaz... Sahilde çalışmalar tam gaz...

4- Erdemir'den emekli Merhum Recep Cıvak’ın eşi, Kdz. Ereğli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünden emekli Cevdet Cıvak, Erdemir Vinç Bakımdan emekli Mustafa Cıvak, Kışla Sanayisi eski esnaflarından Şenol Cıvak, Belediye Personeli Ali Cıvak, Gülseren Erdil, Gülşen Kahveci, Emine Erdil, Ayşe Keskin, Mürvet Demirhan ve Nurşen Kara’nın anneleri; Önder Erdil, Mehmet Kahveci, İsmail Erdil, Ahmet Keskin, Serkan Demirhan, Zafer Kara, Şükran Cıvak, Hatice Cıvak, Şule Cıvak ve Sevim Cıvak’ın kayınvalideleri Mahmure Cıvak vefat etti.

Merhumenin Cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Kışla Camiinde Cenaze Namazı kılındıktan sonra Kışla Aile Mezarlığında toprağa verilecek.

Olay67 ailesi ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi