KDZ. EREĞLİ'DE VEFAT EDENLER:

1- Elmatepe Mahallesi Sakinlerinden Merhum İsmail Erkez’in Eşi; İhsan, Ahmet ve Hava Kaplan Erkez’in Anneleri; Elmatepe Mahalle Muhtarı Yüksel Erkez’in Yengesi Safiye Erkez  Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi  Bugün İkindi Namazına Müteakip Kışla İnallı Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının ardından Kışla Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

2- Süleymanlar Mahallesi Sakinlerinden Selvi Sevinç’in Eşi; Murat, Ramazan, Selcan ve Penbe Sevinç’in Babaları Cemal Sevinç  Vefat Etmiştir.

"Zonguldak’ta sel taşkınlarını önlüyoruz" "Zonguldak’ta sel taşkınlarını önlüyoruz"

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Süleymaniye Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının ardından Kemer Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

3- Merhum Ahmet Keleş’in Eşi; Ayla Tanyıldız, Cafer, Leyla, Cengiz, Cavit, Ramazan ve Sefa Keleş’in Anneleri Fatma Keleş  Vefat Etmiştir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip İskender Paşa Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının ardından Gümüşhaneliler Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

4- Eski Esnaflardan Konyalı Merhum Yusuf ve Merhume Pakize Yapar’ın Oğlu; Büşra ve Nisa’nın Babaları; Ünsal, Canan, Emsal ve Merhum Nursel ile Fadim’in Kardeşleri; Gülcan Yapar’ın Eşi Süleyman Yapar Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Aktaş Camii'nde Kılınacak Cenaze Namazının ardından Aktaş Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Olay67 ailesi ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi